Μουδανιά 2017 - Γιορτή της Σαρδέλας
- Published in Χαλκιδική
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΜΟΥΔΑΝΙΑ 2017- ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ο ΦΑΡΟΣ, θα ξεκινήσουν την Κυριακή 9 Ιουλίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή 16 Ιουλίου με τη Γιορτή της Σαρδέλας.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας.
Για φέτος οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε δύο διαφορετικούς χώρους.
-Στο χώρο του συντριβανιού των Ν.Μουδανιών
Κυριακή 9, Τρίτη 11 , Τετάρτη 12 και Κυριακή 16 Ιουλίου
-Και στο αμφιθέατρο των Ν.Μουδανιών
Δευτέρα 10, Πέμπτη 13, Παρασκευή 14, Σάββατο 15 Ιουλίου.
Ώρα έναρξης: 21:15
Περιληπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Μνημόσυνο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και κατάθεση στεφανιών για τις Αλησμόνητες Πατρίδες, μουσικοχορευτικές βραδιές με παραδοσιακή μουσική και χορούς από τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, μουσικοθεατρικές βραδιές, μουσικές βραδιές, ποδηλατάδα και παρουσίαση παιδικού βιβλίου. Παράλληλα θα λειτουργούν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας των τμημάτων του Φάρου, στο κλειστό θέατρο των Ν.Μουδανιών και παλιάς φωτογραφίας στο χώρο των εκδηλώσεων στο συντριβάνι.

Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












