Εργασίες στη Μουδανίων και στην περιφερειακή οδό από την ΠΚΜ

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, πραγματοποιούνται σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.

Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και στους κόμβους αυτής, θα εκτελεσθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων, από τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 (περιοχή Λαχαναγοράς) έως τον κόμβο Κ13 (περιοχή νοσοκομείου “ Αγίου Παύλου”). Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 έως και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

-Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά τις ώρες 10:00 το πρωί έως 14:00.

-Στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, και κατά τις ώρες 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι δεν θα εκτελεσθούν εργασίες κατά την ημέρα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και επίσης, ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών, για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

[ΑΠΕ-ΜΠΕ]