Συνελήφθη 27χρονος που κατηγορείται για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού
- Published in Ελλάδα
Ένας 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».
Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.
Στο μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι , καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων. [ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related items
-
Αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι προβλέπει ο νέος Κώδικας
-
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ – Όλες οι προϋποθέσεις
-
e-ΕΦΚΑ: Σε ισχύ η νέα ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών έως 72 δόσεις
-
Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και τι πρέπει να γνωρίζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις
-
Από 1η Ιουλίου δασμός 3 ευρώ στα μικρά δέματα από Κίνα και τρίτες χώρες στην ΕΕ












