ΚΑΡΠΩΝ ΓΑΙΑ Προτεινόμενα

  • ΚΑΡΠΩΝ ΓΑΙΑ

Η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου ελληνικού καφέ και τα αφράτα βουτήματα πάντα μας φέρνουν στον νου ωραίες στιγμές, εικόνες από παιδικά χρόνια και οικογενειακές ή φιλικές συναντήσεις και μια λαχτάρα για γεύσεις με μια μικρή δόση νοσταλγίας...

karpon18a

Ένας νέος χώρος λοιπόν, το κατάστημα «Καρπών Γαία» δημιουργήθηκε στα Νέα Μουδανιά, θέλοντας να «παντρέψει» αυτό το άρωμα μιας άλλης εποχής με τη σύγχρονη ματιά και πρόκειται να φιλοξενήσει ποικίλες γεύσεις που θα κάνουν τις στιγμές μας πιο νόστιμες.

KARPON teliko

 

karpon3a

 

karpon2a

Πέραν του εκλεκτού ελληνικού καφέ, που αλέθεται στο κατάστημα μας, μία σειρά βουτημάτων αποτελούν την ιδανική συνοδεία αλλά και μια καλή ιδέα για κέρασμα, όλες τις ώρες.

karpon11a

 

karpon7a

Αποξηραμένα φρούτα, ποικιλία επιλεγμένων ξηρών καρπών, δημητριακά αλλά και μέλι και παράγωγά του από παραγωγούς της περιοχής, προτάσεις για κεράσματα με βάση την σοκολάτα, πραλίνες και ταχίνι, υπερτροφές (super foods), τσουρέκια ατομικά αλλά και οικογενειακά, κουφέτα κάθε είδους, κριτσίνια για σνακ, κομπόστες και μαρμελάδες, χαλβά με σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα και άλλα πολλά...

karpon10a

 

karpon6a

 

karpon12b

Να σημειώσουμε πως το κατάστημα μας είναι σημείο πώλησης της σοκολάτας Laurence, τηςκουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη, του βιολογικού μελιού Passion και των παραγώγων του και του οινοποιείου Αφυταίων Γαία.

karpon22a

 

karpon21a

 

karpon20a

Να τονίσουμε επίσης ότι όλα τα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς ενώ η ποικιλία τους είναι ιδανική για να συνθέσετε – κατά τις εορταστικές περιόδους – και καλάθια δώρων που θα ικανοποιήσουν εορτάζοντες και αγαπημένα πρόσωπα.

karpon8a

Καρπών Γαία

Νέα Μουδανιά Εθνικής Αντιστάσεως 27

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης 6972 874 380

facebook

karpon13a

 

karpon14a

 

karpon5a

 

karpon9a

 

karpon15a

 

karpon16a

 

karpon17a

Καρπών Γαία

Δημιουργήθηκε για να είναι ένας φιλόξενος χώρος για τους φίλους των γεύσεων, της παράδοσης και της ποιότητας!

karpon19a

Διεύθυνση
Εθνικής Αντιστάσεως 27, Νέα Μουδανιά, 632 00, Χαλκιδική, Ελλάδα
Τηλέφωνο
6972874380