Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στα Νέα Μουδανιά (VIDEO)

Featured Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στα Νέα Μουδανιά (VIDEO) photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στα Ν. Μουδανιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε, διασυλλογικοί Ιστιοπλοϊκοί αγώνες, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος της πόλης, στους οποίους πήραν μέρος πάνω από εκατό αθλητές από 10 Ναυτικούς Ομίλους της χώρας κι έναν της Βουλγαρίας.

HVGIF ATHLHTIKA
[Make animated icons like this at Halkidiki Voice/MetronDesignStudio/23730 22500]

Οι αγώνες "Χαμένες Πατρίδες" -όπως ονομάστηκαν από το Δ.Σ. του ΝΟΜ- δεν προσμετρώνται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και είχαν μάλλον χαρακτήρα διερεύνησης και γνωριμίας με τον θαλάσσιο στίβο της περιοχής, που είχε αρκετά χρόνια να δεχθεί ιστιοπλοϊκές συναντήσεις μεγάλου εύρους.

000000750

Στόχος του ΝΟΜ με τη διοργάνωση αυτή ήταν απ' τη μία να "πάρουν" αγώνες οι νέοι αθλητές του που προέρχονται απ' τις Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας του Ομίλου, που λειτουργούν συστηματικά πλέον τα τελευταία χρόνια κι απ' την άλλη να ενισχύσουν την υποψηφιότητα της πόλης και του ΝΟΜ, της διοργάνωσης στον τόπο επίσημου ιστιοπλοϊκού αγώνα, όπως ο Περιφερειακός Βορείου Ελλάδος που γινόταν παλιά στα Μουδανιά.

Οι Ναυτικοί και Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι που πήραν μέρος ήταν της Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Θερμαϊκού, o ΝΟ Θεσσαλονίκης, o NO Μουδανιών, o ΙΟ Θεσσαλονίκης, o Όμιλος Φίλων Θαλάσσης, o ΝΑΟΚΘ Καλαμαριάς και ο ΝΟ Μπουργκάς της Βουλγαρίας, που διαγωνίστηκαν με σκάφη Optimist, Laser, Ανάπτυξη και Laser Rdl.

000000753

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μουδανιών απένειμε κύπελλα στους νικητές των κατηγοριών που διακρίθηκαν, ευχαρίστησε τους χορηγούς της διοργάνωσης που συνέβαλαν οικονομικά και ηθικά, ενώ τα μέλη του δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία των αγώνων. Παράλληλα απηύθυναν τις ευχαριστίες τους στους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή τους και τους αθλητές που διαγωνίστηκαν.

000000752

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε (εκτός απ' την ομορφιά της θάλασσας και τις προσπάθειες των αθλητών) στιγμιότυπα των αγώνων και δηλώσεις του Προέδρου του ΝΟΜ Δημήτρη Σακαλή.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 23:07