ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 4-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 4-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του  με τρίτη στη σειρά νίκη χθες ο Θερμαϊκός και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς, όσους και ο χθεσινός του αντίπαλος.
Προστίθεται έτσι και η ομάδα της Πορταριάς στους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές της Κατηγορίας, πλαισιώνοντας Λάκκωμα και Σήμαντρα που κατέχουν την πρώτη θέση με 12 βαθμούς. Δίνει έτσι καινούργιο ενδιαφέρον στην μάχη για την κορυφή, αφού η διαφορά των τριών πόντων μπορεί εύκολα να καλυφθεί ή να χαθεί από οποιονδήποτε.

PORSTA2

Η αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζει την χθεσινή παρουσία του Θερμαϊκού που πέτυχε δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, με την καλή άμυνα να περιορίζει τα επιθετικά ατού της Θύελλας, τα οποία αρκέστηκαν σε πολύ λίγες τελικές προσπάθειες και τελικά ένα μόνον τέρμα.

- Στο 8' έχουμε το 1-0, με τον Μητράκο να εκμεταλλεύεται το γύρισμα από αριστερά του Κότζα .
- Στο 20ο λεπτό θα μπορούσε ο Θερμαϊκός να διπλασιάσει τα τέρματά του από κεφαλιά του Μανελίδη, που έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας Χαλκιάς και στην συνέχεια η άμυνα.
-Στο 27' οι παίκτες της Θύελλας ζητούν πέναλτυ για χέρι αμυντικού σε σέντρα από δεξιά, η οποία καταλήγει κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Σουνάς σώζει την εστία του από επικίνδυνη κεφαλιά του Τριανταφύλλου.
- Στο 29ο λεπτό ο Μητράκος και πάλι, εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Γιάννογλου από αριστερά διπλασιάζοντας τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του.

PORSTA3

- Στο 52ο λεπτό ο Ηρακλός γυρίζει αριστερά στον Κότζα, το σουτ του οποίου από πλάγια θέση απομακρύνει ο αμυντικός της Θύελλας.
- Στο 58ο λεπτό ο Κότζα μετά από ελεύθερο του Σουνά, πραγματοποιεί με εξαιρετική ατομική προσπάθεια κάθοδο από δεξιά και κάνει γύρισμα στον επερχόμενο Μητράκο. Ο παραγωγικός χθες επιθετικός του Θερμαϊκού πετυχαίνει το 3-0 και τριπλασιάζει έτσι τα τέρματά του.
- Στο 65' έχουμε το 3-1 με ωραίο πλασέ του Στόϊκου, μετά από αδυναμία της άμυνας του Θερμαϊκού να απομακρύνει.
- Στο 75ο λεπτό έχουμε το τελικό σκορ. Σκόρερ ο Κουτσουρές με μονοκόματο σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση αριστερά, μετά από ωραία σέντρα του Καρατζίδη από δεξιά.
- Στο 80' και στο διάστημα που η Θύελλα πίεσε για μείωση του σκορ, ο Σουνάς το διαφυλλάσει με εξαιρετική απόκρουση στο επίσης εξαιρετικό σουτ του Τσιουλάκη λίγο έξω από την περιοχή.

PORSTA4

Διαιτητής ο Στέφανος Δημητριάδης με επόπτες τους Σ. Τσιρωνά και Χ. Δημητριάδη.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ (Τάσος Καραποστόλου): Σουνάς, Καρατζίδης, Λιτσερίνος, Καραποστόλου, Καρράς, Τσόγιας, Μητράκος, Ηρακλός, Μανελίδης, Κότζα, Γιάννογλου, Παταρίδης, Μπουσπούρης, Πετράς, Τονωνίδης, Τσαρούχας, Χατζηφώτης, Κουτσουρές, Σιαφλιάκης, Σταμπουλής.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ (Νίκος Σιώμος): Χαλκιάς Χ, Τριανταφύλλου, Τρικαλιώτης, Ευθυμούδης Κ, Αυγερινός, Τουπλικιώτης Θ, Ευθυμούδης Ε, Χαλκιάς Χ, Κυργιαφίνης, Ιντρίζι, Στόϊκος, Τουπλικιώτης Χ, Τσιουλάκης, Ξεφτέρης, Οικονόμου.0000000HV

Last modified onΤρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:27