Κώστας Γεωργιάδης: "Η Τρίγλια μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία"

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Αναλυτικά όσα δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Προπονητής του Π.Ο. Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης, μετά τη σπουδαία πρώτη φετινή νίκη της ομάδας κόντρα στην Καβάλα:

"Ο πολύ λίγος κόσμος που ήταν στο γήπεδο, λόγω των συνθηκών που επικρατούν, χάρηκε και απόλαυσε ένα παιχνίδι στο οποίο νομίζω ότι ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι, όσο έχει να κάνει με την ποσότητα των ευκαιριών και το πόσο κλασικές ήταν.

Η αγωνιστική μας φιλοσοφία και το επίπεδο προσπάθειας των παιδιών, που κάνουν καθημερινά στην προπόνηση, πλέον παρουσιάζουν μια εικόνα, παρόμοια ήταν και με τον Θεσπρωτό, απλά σήμερα καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σ' έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος με την παρουσία του μέχρι τώρα δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων, αυτή την στιγμή η Τρίγλια δεν είναι η περσινή ομάδα και δεν είναι η περσινή μας χρονιά, πλέον είμαστε πιο σοφοί και πιο έμπειροι σε όλα τα επίπεδα, νομίζω ότι η Τρίγλια μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία και να διεκδικήσει τη νίκη με αυτή την αγωνιστική φιλοσοφία, να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο.

Σε λίγες μέρες έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στην Κατερίνη, δεν έχουμε χρόνο για πολλούς πανηγυρισμούς, είπα στα παιδιά να απολαύσουμε αυτή την πρώτη νίκη, αλλά να μείνουμε ισορροπημένοι, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο την Κυριακή".