Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη είχε η παράταξη του Κώστα Σγουρή

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο είχε σήμερα η Παράταξη "Πρώτα το Ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής" με επικεφαλής τον Κώστα Σγουρή, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς του νομού μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση

Θεωρούμε σαν παράταξη ότι η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων με τους φορείς και τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης στον νομό πρέπει να είναι συνεχής.

Έτσι σήμερα επισκεφθήκαμε τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γιάννη Γιώργο με τον οποίο συζητήσαμε τις θέσεις και τις προτεραιότητες μας για το ποδόσφαιρο στο νομό, τις υποδομές, αλλά και τις άμεσες ανάγκες των σωματείων.

Σταθήκαμε ιδιαίτερα στην άμεση στήριξη των σωματείων της Χαλκιδικής που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα με καλύψεις των υγειονομικών τεστ και των μετακινήσεων και επίσης την παροχή βοήθειας και την στήριξη όλων των σωματείων για να μπορούν να αντιμετωπίσουν την επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Επειδή σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου έχουν οι αθλητικοί χώροι, στο τομέα αυτόν η συνεργασία με την αυτοδιοίκηση είναι αναγκαία.

Συζητήσαμε για την προτεραιότητα μας που είναι η ολοκλήρωση και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσης, με την κατασκευή αποδυτηρίων γυμναστηρίου, κερκίδων και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ώστε να γίνει το κέντρο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε αμέσως προσπαθώντας να δώσει λύση στα άμεσα προβλήματα και υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος προσωπικά θα είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες αναβάθμισης του ποδοσφαίρου στην Χαλκιδική.