Ο Βαγγέλης Ντίσιος στο τεχνικό επιτελείο του Π.Ο. Τρίγλιας

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Μια εξαιρετική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Π. Ο. Τρίγλιας αποτελεί η ένταξη του προπονητή Βαγγέλη Ντίσιου σ' αυτό, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη.

Οι δρόμοι των δύο ανδρών "ξανασμίγουν" μετά από λίγους μήνες, αφού συνυπήρξαν και κατά την περσινή περίοδο στον πάγκο της Βέροιας, ακριβώς στους ίδιους ρόλους με τώρα.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος υπήρξε στο σχετικά κοντινό παρελθόν άμεσος συνεργάτης του σημερινού προπονητή της Νίκης Βόλου Στάϊκου Βεργέτη, όταν εκείνος καθόταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης στην Super League, αλλά και στης Δόξας Δράμας στην τότε Football League και σημερινή Super League 2.

Επιπλέον ως πρώτος προπονητής είχε συνδυάσει το όνομα του με την επάνοδο της Νάουσας, αλλά και του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην Γ ' Εθνική, ενώ κάθισε στους πάγκους επίσης των Αλμωπού Αριδαίας, Εδεσσαϊκού, Αετού Σκύδρας και Παναρκαδικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "καλωσορίσματος" του από την Π.Α.Ε. του Νομού μας:

Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Στάϊκου Βεργέτη σε Αστέρα Τρίπολης στην Super League 1 και Δόξα Δράμας στην Super League 2.

Ως πρώτος προπονητής κάθισε στον πάγκο του Αετού Σκύδρας, του Αλμωπού Αριδαίας, του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, του Εδεσσαϊκού, της Νάουσας και του Παναρκαδικού.

Την περσινή περίοδο υπήρξε και πάλι άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο της Βέροιας.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π.Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται πάνω απ' όλα υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!