ΟΛΥΝΘΟΣ 2019-2020: ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ (PICS)

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ 2019-2020: ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ (PICS) Photos: HALKIDIKI VOICE

Συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις η ομάδα της Ολύνθου με ανανεωμένο ρόστερ και προπονητή αυτόν των τελευταίων πετυχημένων περιόδων Χρήστο Νεοφώτιστο, με αισιοδοξία και πίστη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την χρονιά που έρχεται.

web2

web3

Οι στόχοι της ομάδας είναι για φέτος τα τρόπαια της Ένωσης Χαλκιδικής, χωρίς οι βλέψεις της να περιορίζονται στα σύνορα του νομού, αφού είναι φανερό ότι φιλοδοξεί να επαναλάβει τις εξαιρετικές πορείες των περσινών εκπροσώπων της Χαλκιδικής στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

web4

web1

Έτσι ο κορμός της ομάδας πλαισιώθηκε από πολλούς νέους ποδοσφαιριστές με τους Καραγκιοζίδη, Σάγγο, Καράϊ, Μάνο Πανισκάκη, Σκέμπι, Καραπαύλο, Σουνά, Καραΐτη, Βέντζιο, Γεραντζή, Αποστολάκη, Αθανασιάδη, Νικολαΐδη, Κεριότα, Νίκο-Λευτέρη και Γιάννη Μουρμούρη, Στερμούγκου, Τσιπέλη, Πετρά και Αναγνώστου να συνθέτουν το ρόστερ της Ολύνθου μέχρι στιγμής, χωρίς να αποκλείονται προσθήκες και άλλων σημαντικών μεταγραφών τις επόμενες μέρες. Πάντως ο αυριανός αγώνας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Χαλκιδικής, θα είναι ένα καλό τεστ για ποδοσφαιριστές και προπονητή, που θα επιβεβαιώσει τους στόχους που τέθηκαν.

web5

web6

Αρωγός στην φετεινή προσπάθεια της Ολύνθου η Διοίκηση της ομάδας, με τους κκ Χαράλαμπο Πεσλόγλου, Στέφανο Δεκάκη, Δημήτρη Τσολμεκτσόγλου, Μάνο Αναστασιάδη, Πέτρο Πανισκάκη, Θανάση Πανισκάκη, Κυριάκο Τερτίρογλου, Νίκο Πλιάκο, Γιάννη Μουρμούρη και Νίκο Λιναρδή να έχουν αναλάβει την φροντίδα της ομάδας και των εγκαταστάσεων, στο δύσκολο φετινό εγχείρημα της Ολύνθου.

web7

web9



0000000HV

Last modified onΣάββατο, 31 Αυγούστου 2019 15:30