ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1-2 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1-2 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHSΓράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Για δεύτερη φορά στο φετινό Χαλκιδικιώτικο ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής δεν ''μίλησε'' η έδρα, με τον Π.Ο.Τρίγλιας να ''πληρώνει'' τον Άρη Παλαιοχωρίου ''με το ίδιο νόμισμα'', πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη με 1-2. Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Άρης ήταν αυτός που είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίγλια με 0-1, χάρη σε τέρμα του Ηλία Ιγνατίδη.
Έτσι η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πλησίασε αυτήν του Ανδρέα Παντζιαρά στον έναν βαθμό, στην μεταξύ τους μονομαχία για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, αφού αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος αμφότερων πλέον.

000001206

Το παιχνίδι είχε σε όλη του την διάρκεια σχεδόν, όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, δύναμη, πάθος, καλό ρυθμό, αλλά όχι πολλές ευκαιρίες. Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς και στο πρώτο μέρος ήταν αυτός που κατέγραψε μία ακόμα καλή φάση, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.
- Στο 4' λοιπόν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κεφαλά, ο Αλμπέρτο Σιμόνι πήδηξε πιο ψηλά απ'όλους στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, ''νικώντας'' με δυνατή κεφαλιά τον Καραΐτη, παρά την προσπάθεια του τελευταίου.
- Στο 33' και μετά από γύρισμα του Καραμπά από αριστερά, ο Πολυζωΐδης έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

000001207

Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε μάλλον αδιάφορα, αλλά η αποβολή του Καραμπά στο 56' με δεύτερη κίτρινη, έδωσε μαζί με το αριθμητικό και το ψυχολογικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίστεψαν στην ανατροπή, στην οποία εντέλει έφτασαν.
- Στο 58' ο Ντούνγκα μετά από ατομική προσπάθεια, έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε, στην κλειστή του γωνία.
- Στο 66' ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο προωθημένος Μπέσσας με καρφωτή κεφαλιά, έφερε το ντέρμπι στα ίσια.
- Στο 71' το σουτ του Σιμόνι, ύστερα από συνεργασία με τον Χαρίση, πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Καραΐτη, ο οποίος όμως στο 76' πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση, θα λέγαμε και του αγώνα, παραχωρώντας το κόρνερ μετά από τελείωμα του σκόρερ του Άρη και πάλι από πολύ πλεονεκτική θέση.
- Έτσι λοιπόν στο 77' ο Ντούνγκα έφυγε στην κόντρα, έχοντας πολύ χώρο από δεξιά, μπήκε στην περιοχή του Βασιλειάδη, έκανε το επικίνδυνο γύρισμα, με τον Χαρίση στην προσπάθειά του να απομακρύνει, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
- Δύο λεπτά αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες ''αποκαταστάθηκαν'' με τον Μπέσσα να βλέπει και αυτός την δεύτερη κίτρινη.
- Στο 90'+4' και μετά από σύγχυση στα καρέ του Καραΐτη, η μπάλα έφτασε στον Σιμόνι, χτυπώντας πρώτα στο έδαφος και μετά στο χέρι του, με τον πρώτο σκόρερ του Άρη να την στέλνει τελικά στα δίχτυα. Ο διαιτητής στην συνέχεια ακύρωσε το γκολ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι είχαν βέβαια γενικότερα παράπονα κυρίως για την ευκολία που έδωσε τις κάρτες στους παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά. Να σημειώσουμε εδώ ότι Ιγνατίδης-Σιμόνι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες και δεν παίζουν στο επόμενο παιχνίδι.

000001208

Καλύτεροι από τους νικητές οι Ντούνγκα, Ευθυμιάδης, Λιόνης, Μενεγκάλι και Μιλκούδης, στην επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα.
Από τον Άρη ξεχώρισαν οι Αποστολάς, Πολυζωϊδης, Μάνιος, Κεφαλάς και Σιμόνι.
Πάντως η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ιγνατίδη και Σιμόνι, πέρα βέβαια από αυτή του Καραμπά στον επόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, έχει αποδείξει πολλάκις φέτος ότι διαθέτει το ''μέταλλο'' για να ξεπερνάει οποιαδήποτε εμπόδια, ενώ μακριά από το Παλαιοχώρι τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής.
Από την άλλη ο Π.Ο. Τρίγλιας, με την ψυχολογική ώθηση που του δίνει αυτή η μεγάλη νίκη, θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Κυμίνων στον έναν από τους τέσσερις ''τελικούς'' που ακολουθούν.
Διαιτητής ο Πολυχρόνης από την Ε.Π.Σ Πιερίας,με βοηθούς τους Αϊναλή και Τοροσιάδη από την Ε.Π.Σ Μακεδονίας.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Ανδρέας Παντζιαράς): Βασιλειάδης, Δημητρακόπουλος (82' Σκέμπι), Καραμπάς, Λαγόντζος (78' Αλωπούδης), Αποστολάς, Πολυζωϊδης (87' Τσιντογιάννης), Μάνιος, Κεφαλάς, Ιγνατίδης (59' Χαρίσης), Κωτάκης, Σιμόνι.
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Καραϊτης, Μενεγκάλι, Λιόνης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Μουτζίκος (72' Πάλλας), Ευθυμιάδης (87' Καρατζάογλου), Σαρβανίδης, Σουάνης, Ντούνγκα (90'+1' Προκοπίου), Σταυρόπουλος (80' Ζώτος).



0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΔευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 21:53