updated 7:48 AM EEST, May 17, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ:

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΣΤΟ ''ΤΙΜΟΝΙ'' ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΣΤΟ ''ΤΙΜΟΝΙ'' ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ! photo: lefkadasportnews.gr

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ο Ανδρέας Παντζιαράς είναι τελικά ο ''εκλεκτός'' της Διοίκησης του Άρη Παλαιοχωρίου, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας την περίοδο 2018-19.
Ο έμπειρος προπονητής, με πολλές ''παραστάσεις'' από την συγκεκριμένη κατηγορία, αναδείχθηκε πρωταθλητής στον Τρίτο Όμιλο της Γ' Εθνικής, με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ και την περίοδο 2011-12 εργάστηκε εκεί με απόλυτη επιτυχία.. Θυμίζουμε ότι η ομάδα από τα Επτάνησα συμμετείχε στον πρώτο όμιλο των μπαράζ ανόδου στην Football League, μαζί με τους Ηρακλή, Ν.Π.Σ. Βόλου και Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς, γιός του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Άρη Γιώργου Παντζιαρά, είχε στεφθεί πρωταθλητής του Βορείου Ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την περίοδο 2012-13, οδηγώντας τον τότε στην Football League. Δούλεψε επίσης με μεγάλη επιτυχία και σε Δόξα Δράμας, Πανσερραικό, Πλατανιά Χανίων και Πυρσό Γρεβενών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
"Ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον προπονητή Παντζιαρά Ανδρέα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και να την οδηγήσει εκεί που ονειρεύεται!
Ευχαριστούμε τον τεως προπονητή της ομαδας μας Βελιτζέλο Κωνσταντίνο για το έργο που άφησε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!"



0000000HV

Last modified onΤρίτη, 05 Ιουνίου 2018 15:07