updated 7:35 AM EEST, Apr 29, 2024

A' ΕΠΣΧ: Τo πιθανότερο σενάριο των play out

Featured A' ΕΠΣΧ: Τo πιθανότερο σενάριο των play out Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης

Μετά την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής τα πράγματα, όσον αφορά στην μάχη της παραμονής, δείχνουν να ξεκαθαρίζουν.

Ο Π.Ο. Μουδανιών που έχει 29 βαθμούς, ακόμα και αν χάσει από τον Τορωναίο Αφύτου στο Δημοτικό Στάδιο Νέων Μουδανιών, έχει εξασφαλίσει την απ' ευθείας παραμονή του, αφού υπερισχύει, τόσο σε τριπλή ισοβαθμία με Α.Ο. Σημάντρων και Ερμή Νέας Ποτείδαιας, όσο και σε διπλή με τον Α.Ο. Σημάντρων, αφού η ομάδα του Κώστα Γλύκου έχει τους τρεις βαθμούς στο ''τσεπάκι'' της, μια και της υπολείπεται το ρεπό της απέναντι στον αποχωρήσαντα Θερμαικό Πορταριάς.

0000000eGUIDE1

Τώρα όσον αφορά Α.Ο.Σ και Ερμή, με δεδομένους τους τρεις βαθμούς του πρώτου, η ομάδα της Ποτείδαιας θα αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ μόνο σε περίπτωση δικής της εντός έδρας νίκης επί των Μ.Κ Στρατωνίου και εντός έδρας ήττας του Π.Ο.Μ από τον Τορωναίο Αφύτου. Τότε θα μιλάμε για τριπλή ισοβαθμία Π.Ο. Μουδανιών, Ερμή Νέας Ποτείδαιας και Α.Ο.Σημάντρων στους 29 βαθμούς, με την ''ειδική'' βαθμολογία των μεταξύ τους βαθμών και τερμάτων να διαμορφώνεται ως εξής
- Π.Ο. Μουδανιών: 9-6 γκολ, 5 βαθμοί
- Ερμής Ποτείδαιας: 7-7 γκολ, 5 βαθμοί
- Α.Ο Σημάντρων 4-7 γκολ, 5 βαθμοί
Οπότε ο Π.Ο. Μουδανιών αποφεύγει τα πλέι-άουτ, με τον δεύτερο της ειδικής βαθμολογίας Ερμή Νέας Ποτείδαιας να υποδέχεται τον τρίτο Α.Ο. Σημάντρων.

HVGIF ATHLHTIKA

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δηλαδή εντός έδρας ήττα ή ισοπαλία του Ερμή στη Νέα Ποτείδαια, απέναντι στα Μ.Κ. Στρατωνίου, ο Α.Ο. Σημάντρων θα υποδεχθεί στον αγώνα πλέι-άουτ τον Ερμή Νέας Ποτείδαιας στο Δημοτικό Στάδιο ''Γεράσιμος Χάνος''. Επίσης στην περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας του Π.Ο. Μουδανιών με τον Τορωναίο Αφύτου, ακόμα και αν κερδίσει ο Ερμής τα Μ.Κ. Στρατωνίου, πάλι το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ το έχει ο Α.Ο. Σημάντρων, που υπερτερεί στην ισοβαθμία του Ερμή Νέας Ποτείδαιας, αφού τον κέρδισε με 2-3 εκτός, ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα Σήμαντρα.



0000000HV

Last modified onΚυριακή, 30 Απριλίου 2017 12:37