Ο Τζάστιν Μπίμπερ θέλει να γίνει ηθοποιός και ζήτησε συμβουλές από τους Άνταμ Σάντλερ και Ντέιβιντ Σπέιντ

  • Published in Style

«Μια μέρα ελπίζω να κάνω βήματα και στον κινηματογράφο και στη μόδα, θέλω να μοιραστώ τη δημιουργικότητά μου με τον κόσμο».

Τις φιλοδοξίες του είχε αποκαλύψει το 2015 ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ σε συνέντευξη στον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ για το περιοδικό Vmagazine.

Δύο χρονιά μετά και ενώ φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από τη μουσική, ο Τζάστιν Μπίμπερ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιλέξει τους παραγωγούς, σεναριογράφους και ηθοποιούς Άνταμ Σάντλερ και Ντέιβιντ Σπέιντ να είναι οι μέντορες του, καθώς προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση από ποπ σταρ σε ηθοποιός.

Όπως ανέφερε πηγή στο US Weekly, ο Καναδός τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός ζήτησε από τους δύο ηθοποιούς να συναντηθούν για να συζητήσουν το ξεκίνημά του στην κινηματογραφική βιομηχανία. «Πέρασαν πολύ ωραία! Ο Τζάστιν είχε πολλές ερωτήσεις για τoν κόσμο των ταινιών. Προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον κινηματογράφο. Θέλει να κάνει είσοδο ως ηθοποιός και παραγωγός» ανέφερε η πηγή διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου, στο Woodland Hills, στο Λος Άντζελες.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει εμφανιστεί σε ταινίες, αλλά υποδύθηκε τον εαυτό του, στα ντοκιμαντέρ «Never Say Νever και « Believe» στην ταινία « Zoolander 2» και στην ταινία «Κilling Hasselhoff». Πολύ μικρούς ρόλους είχε στην τηλεοπτική σειρά CSI, στην ταινία «Men in Black 3» και στην ταινία «Behaving Badly».

Ο 23χρονος τραγουδιστής με στρατιές θαυμαστριών σε όλο τον κόσμο, τις γνωστές ως «Beliebers» φαίνεται πως τώρα θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υποκριτική τέχνη. Ο Μπίμπερ ακύρωσε τις τελευταίες 14 συναυλίες της περιοδείας του «Purpose» νωρίτερα φέτος, ώστε να φροντίσει τον εαυτό του, όπως είχε δηλώσει ο μάνατζέρ του. Μετά από 150 συναυλίες σε 40 χώρες για την προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ απολογήθηκε στους θαυμαστές με ανάρτηση στο Instagram. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά μου και η ψυχή μου να είναι βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να γίνω», ανέφερε. [ΑΠΕ-ΜΠΕ]