updated 7:48 AM EEST, May 17, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ:

Συγχαρητήρια στη Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών για τη συμμετοχή της στο θεσμό της Ά Εθνικής

Η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών για πρώτη φορά συμμετείχε στο θεσμό της Ά Εθνικής καταλαμβάνοντας την 27η θέση ανάμεσα σε 34 ομάδες που σημαίνει ότι θα πρέπει να συμμετέχει εκ νέου στον Προκριματικό Όμιλο Α’ Εθνικής για την σεζόν 2017-18. Οι 20 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, κέρδισαν την απ’ ευθείας συμμετοχή για την ερχόμενη χρονιά.

Για πολλούς γύρους, η ΣΑ Μουδανιών, η οποία ξεκίνησε με 2/2 νίκες, βρίσκονταν μέσα στην πρώτη 20αδα ή 10αδα, αντιμετωπίζοντας μερικές από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στους τελευταίους δύο γύρους, η έλλειψη εμπειρίας από ανάλογες διοργανώσεις έπαιξε ρόλο, και έτσι ίσως η τελική εικόνα «αδικεί» την προσπάθεια των παικτών.

Πρέπει να αναφερθεί ιδιαίτερα η απόδοση του Γαρβηίλ Οδυσσέα-Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή σκακιέρα («κάτω των 12 ετών»), σημειώνοντας 6,5 βαθμούς στους 7 αγώνες και κερδίζοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στους παίκτες της κατηγορίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στη διοργάνωση αλλά και στο Σύλλογο συνολικά. Απέδειξαν ότι η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται. Είμαι σίγουρος ότι μας επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς.



Last modified onΤρίτη, 01 Αυγούστου 2017 09:21