Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-0 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Featured Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-0 (ΕΙΚΟΝΕΣ) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

 000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Παρά την καθολική υπεροχή, αλλά και τις πολλές κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Π.Ο Τρίγλιας, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια, μένοντας στη "λευκή" ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

TRKAL2

TRIKAL3 

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη είχαν την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στην Τρίγλια με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και το γεγονός της ανάδειξης του γκολκίπερ του Απόλλωνα Πολίτη ως κορυφαίου του συγκροτήματος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είναι ενδεικτικό των πολλών χαμένων ευκαιριών του Π.Ο.Τ.

TRIKAL4

TRIKAL5 

Αριθμητικά, οι πιο πολλές καλές στιγμές των γηπεδούχων καταγράφηκαν στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο το έργο της ομάδας της Τρίγλιας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, λόγω και των συνεχόμενων καθυστερήσεων των φιλοξενουμένων, ενώ και ορισμένα σφυρίγματα του διαιτητή Τσοπουλίδη προκάλεσαν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Τρίγλιας.
- Στο 20' ο Χάρης Ποζατζίδης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους, αλλά στην κεφαλιά που έπιασε, ο Πολίτης έπεσε στο ύψος του αριστερού του δοκαριού παραχωρώντας το κόρνερ.
- Στο 28' ο Αντώνης Ζγκούρη βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά στο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, ο οποίος έσωσε και στο 32' σε εξ' επαφής πλασέ του Ποζατζίδη.
- Στο 36' καταγράφηκε η κορυφαία ευκαιρία του Π.Ο.Τρίγλιας στο πρώτο μέρος, όταν μετά από συνεργασία των Ζγκούρη, Ντούνγκα και Ποζατζίδη, το τελείωμα του τελευταίου "σταμάτησε" και πάλι στον Πολίτη.

Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα είπε όχι και στις τρεις καλύτερες στιγμές του Π.Ο.Τ στο δεύτερο μέρος.
- Πρώτα στο 71', όταν ο Γιώργος Σμυρλής απέφυγε όμορφα τον Αμαραντίδη, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Πολίτη.
- Στο 90' έκλεισε το οπτικό πεδίο του Χάρη Ποζατζίδη, αλλοιώνοντας παράλληλα την πορεία της μπάλας στο πλασέ που επιχείρησε, ενω΄στο 90'+3' η κεφαλιά του Άγγελου Παπαστεριανού, αφού βρήκε σε αμυνόμενο του Απόλλωνα, πέρασε μόλις έξω από το δεξί δοκάρι.
Έτσι ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για την ομάδα της Τρίγλιας, που θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει με μια εμφατική νίκη της, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τον Απόλλωνα να παίρνει τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό. 

TRIKAL7

TRIKAL8

TRIKAL6

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσοπουλίδης από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Τσακίρη από την Δράμα και Καραγιάννη από την Θράκη. Τέταρτος ο Τσιάρας από την Καβάλα.

Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης (41' λ.τρ Στοΐνοβιτς), Άγγελος Παπαστεριανός, Σγουρής(65' Δόρης), Μανώλης Παπαστεριανός, Σαρβανίδης, Osmanagits (65' Brito), Ντούνγκα (50' λ.τρ Σμυρλής), Ζγκούρη, Ποζατζίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Τουρσίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

* Στις φωτογραφίες εξωφύλλου και 3-4 βλέπετε την ευκαιρία για γκολ του Ποζατζίδη στο 20', ενώ στις τρεις τελευταίες του Α. Παπαστεριανού στο 93'. Περισσότερες στο slideshow που ακολουθεί σε μορφή video, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του προπονητού της Τρίγλιας Κώστα Γεωργιάδη.

0000000HV

Last modified onΚυριακή, 25 Απριλίου 2021 20:29